15 Ağustos 2007

O benim ’cumhurbaşkanım’ olmayacak...

GÖRDÜĞÜNÜZ gibi AKP merkeze oturmuş falan değil.

AKP; laik cumhuriyetle ve Atatürk devrimleriyle hesaplaşması olan, din merkezli bir partidir.

O "AKP merkez sağ parti oldu" iddiası ise, sadece bir kandırmacanın ve körlüğün gizlenmesiydi.

İşte en yakın kanıt:

Türban için Türkiye Cumhuriyeti’ni Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne veren Abdullah Gül cumhurbaşkanıdır.
Daha kanıt ne istersiniz?..

*

Artık türban devletin başındadır...

Devletin temsil edildiği birinci sıradaki kamusal alana tesettürün adım atmasıyla; AİHM’nin, bizim Anayasa Mahkemesi’nin, Yargıtay’ın, Danıştay’ın ve evrensel hukukun tüm "Laik yönetimlerde dini simge olmaz" kararları çöpe atılmaktadır.

Bizim 235 türbanlı eşe sahip TBMM tarafından...

Bundan böyle tesettürü tapu dairelerinde, nüfusta, bankalarda, karakollarda, belediyelerde, okullarda, üniversitelerde nasıl yasaklarsınız?

*

Ve artık kimse "laik devlet"ten söz edemez.

Dincilerin, bu ülkeye el koyma ve karşı devrimi gerçekleştirme planları aksamadan tıkır tıkır yürüyor.

"Siyasi İslam" bir adım daha attı.

Devleti tesettür temsil edecek.

Bir anda Türkiye’nin fotoğrafı size "Atatürk Türkiyesi"ni değil, "Ilımlı İslam Türkiyesi"ni anlatacak.

Ve ordularımızın "başkumandanı" Abdullah Gül’dür.

Bundan böyle bir gecede çıkartılacak ve Çankaya’da yirmi dakikada imzalanacak yasalarla, neler olacak göreceksiniz.

*

Doğrusunu isterseniz "Göbeğini kaşıyan adam"ın zaferidir bu.

Taa genel seçimlerde kararı o verdi.

Çocukları için aydınlık Türkiye isteyenler meydanlara dökülürken, o uzakta bıyık altından güldü, göbeğini kaşıdı ve dinci devletin yolunu açtı...

Abdullah Gül tam ona göredir.

Zaten onun cumhurbaşkanı olacaktır.

Benim değil...


15 Ağustos 2007

Bekir COŞKUN



Ben'den not, "Islami Cumhuriyet" zaten batının bizim için istediği şey... Zira o zaman "aaa İslamm.. cık olmaz AB bunu kaldıramazzz" denecek. Hani şu meşhur köprü olma olayımız var ya, işte o olay Edirne Kapıkule'de bitecek... Ama Türkiye "Laik Cumhuriyet" olduğu sürece bunu yapamayacaklar... "Eee Müslümanları almıyoruzz" dediklerinde, "Ülkemizin dini yok " deme hakkımız var. Vatikan hariç hangi Avrupa devleti dini ile ön planda ki?


Sevgili Bekir Bey, o "göbeğini kaşıyan hırto"lardan aramızda/çevremizde o kadar çok var ki... Siz dahi "her gün" görüyorsunuz...


Modern giyim kuşam onları "görünmez" gibi kılıyor ama "gibi" işte....


Bu "hırto"lar en önde, bazı değerleri en çok savunuyor görünenler de olabilir ama bir anda (veya zaman içinde) yaptıkları üstüste geliyor ve ne oldukları su yüzüne çıkıyor... Bir yemekte, bir sohbet esnasında, bir mitingde takke düşüyor, kel görünüyor.........




Yukarıda örneğini verdiğiniz kişiler "kendi haklarını korumak adına" vatanın adını 2 paraya satabiliyor, hepimiz biliyoruz. beyefendi bugün buyurmuş "Bu güne kadar AKP'li idim, seçildikten sonra AKP'li olmayaağım. Herkesi kucaklayan,eşit mesafede duran, tarafsız bir cumhurbaşkanı olacağım"... Hadi yakadaki AKP rozetini bir çırpıda çıkaracaksınız da, kafanızdan öyle çabucak nasıl sileceksiniz, ben onu anlamadım... ama pardoonn "siz değişime hazırsınız"...!!!


Az önce "flaş" haber geldi, "Eşimin türbanı kişisel haktır" demiş Sn. Gül. Atamın sözünden başka cevap düşünemiyorum: "Konu vatansa gerisi teferuattır"...


O halde ben de sizin bir seçim yapmanızı istiyorum, ya "baş örtme hakkı" ya da "Türkiye Cumhuriyetini layıkıyla temsil etme" hakkınızı kullanın. Ki bence, 2. de bizim hakkımız!!!





Comments:
Sevgili vatandaşım aferim sana kömüre makarnaya sattın kendini afferim!
 
bu iğrenç, zavallı dergiye göre, dinsizlik, halk düşmalığı, fahişelik, ibnelik, ayyaşlık-hırsızlık, batıcılık, hayvanlık, vatan hainliği cumhuriyet ve mustafa kemal ile gelmiş bu ülkeye!

yani, dünya tarihinde antik çağlardan beri her toplum, millet ve ırkta görülen eşcinsellik Türkiye’ye Atatürk’le gelmiş, yuhh! eşcinsel padişahların oğlan haremlerinden de haberleri yok bu salakların, ya da hamam oğlanı deyiminin kökeninden. vatan hainliğ konusunda hangi dönem padişahlığın son yüzyıllarıyla yarışabilir ki!

bu arada bu zavallıların eşcinsellere ibne diyerek küfür ettiklerini zannetmesi konusuna hiç girmiyorum, kadına avrat desen de kadındır, hanımefendi desende kadındır, sadece bu kelimeler kullanan kişinin seviyesini gösterir!
 
bu yorumu yanlış yere yaptım yaw :)
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


adopt your own virtual pet!