22 Temmuz 2007

Hoşçakal Gökhan :(



Çook uzun süredir tanıdığım sevgili Gökhan aniden geçen hafta vefat etti...Taa Fatih Koleji zamanlarına dayanır tanışıklığımız hatta ilkokul dönemine neredeyse zira kardeşimle aynı dönemdenler... Sonrasında 7 yıl kadar önce ABD ye gittiğimizde de bir kaç kez telefonla görüştük sevgili komşuları Arzu (EGE) sayesinde...

Hani tanıdıklar olur, uzun süre görmessin ama görünce de eski bağlar toparlanır... Aynı olay burada da geçerli....

Gazeteden alıntı:

SARAR giyimin ABD'de New Jersey'deki mağazasının müdürü 31 yaşındaki Gökhan Demirhisar, sinüzit hastalığı sonrasında geçirdiği ameliyatların ardından yaşamını yitirdi.
6 yıl önce ikizi Sinan'la birlikte üniversite eğitimi için ABD'ye giden ve yüksek lisans yapan Gökhan Demirhisar'ın sinüzit hastalığının ardından, enfeksiyonun yayılması nedeniyle geçirdiği beyin ameliyatı çare olmadı. İzmir'deki Güven Tuhafiye'nin sahibi Mustafa Demirhisar'ın dört oğlundan biri olan Gökhan Demirhisar yaşamını yitirdi.
İkiz kardeşler Sinan ve Gökhan'ın büyük ağabeyi Haldun Demirhisar, “Johnson Wales Üniversitesi'nde ekonomi yüksek lisansı yapıyordu. İkizi Sinan, 4 gün önce İzmir'e geldi. Gökhan da doğum günü olan 29 Temmuz'da tatil için ailemizin yanına gelecekti. Olanlara inanamıyoruz'' dedi.
Ani ölümüyle ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını ve İzmirlileri üzüntüye boğan Gökhan Demirhisar'ın cenazesinin, 22 Temmuz Pazar günü Türkiye'ye getirileceği, bir gün sonra İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Ali Rıza Güven Camii'nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Huzur içinde uyu Gökhan... Başınız sağolsun Demirhisar ailesi; başta Sinan olmak üzere tabii ki, ve Haluk & Haldun...

Comments:
başın sağ olsun Guru'cuğum, daha çok gençmiş yakışıklı, nur içinde yatsın, umarım arkada çocukları yoktur babasız kalan :(
 
Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


adopt your own virtual pet!