24 Nisan 2007

RESMİ SAYI....

Emniyetin miting rakamı değişti

Emniyet Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada bir polis hatası olduğunu belirten, mitinge katılımın açıklandığı gibi 585 bin değil, sadece "585" kişi olduğunu belirtti!
20 Nisan 2007 14:00


Emniyet Genel Müdürlüğü basın bülteninde yaptığı yanlışı jet hızıyla tashih etti. Saat 10.00'da yapılan açıklamada katılım sayısının hatalı yazıldığı, iki buçuk saat sonra yapılan açıklamayla duyuruldu. Emniyet, rakamın "585 bin" değil "585" olduğunu belirtti. Emniyetin ilk açıklamasındaki 585 bin rakamının, Ankara'da düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'ne katılımı içerdiği biçiminde yorumlanmıştı.

Bir polis memurunun hatası nedeniyle "585 bin" olarak yazılan geçen haftaki mitinglere ilişkin sayı ise yeni açıklamada şöyle vurgulandı: "Basın açıklamalarında ülke genelinde yapılan yasadışı olayların istatistikleri verilmektedir. Türkiye genelinde gerçekleştirilen izinsiz 4 toplantı ve gösteri yürüyüşüne yaklaşık 585 (Beş yüz seksen beş) kişi katılmıştır."

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'nin yasal olduğunu bu nedenle de açıklamada yer almadığını ifade eden Emniyet yetkilileri, "Şahsi bir hata nedeniyle 583 bin kişi mitingde yer almış gibi bir açıklama yapılmıştır" dedi. Türkiye genelinde geçen hafta 1'i molotoflu 3'ü basın toplantısı şeklide toplam 4 gösteri yapıldığını bildiren Emniyet yetkilileri, "Buna da toplam 585 kişi katılmıştır" diyerek hatayı düzeltti.

(ANKA)


OFFF EMNİYET MÜDÜRÜ OFFF... ŞİMDİ SANA SORMAZLAR MI 585 KİŞİ İÇİN NEDEN 10,000 POLİS GÖREVLENDİRDİN DİYE?? SANIRIM BU SAYI SİZİN ODANIZA O GÜN GİRENLERİN SAYISI??? YOKSA BOY BOY , BINLERCE KİŞİDEN OLUŞAN FOTOGRAFLAR FOTOMONTAJ MI????

KİME NE DİYORUM Kİ :(((((

Comments: Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


adopt your own virtual pet!