17 Temmuz 2006

'İNEĞİMLE EVLENEBİLİR MİYİM?'




"Bütün kızlar küçük köyümüzü terk etti!.."
12 Temmuz 2006 Çarşamba 20:28



Bir Rus çiftçi, ineği ile evlenebilmesine izin verilmesi için Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kapısını çaldı.

İnternet haber sitesi 'MosNews'ün haberine göre Boris Gabov isimli çiftçi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bir e-posta göndererek, ineği ile evlenebilmesini sağlayacak gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını rica etti.

Güney Sibirya'daki Kemerovo köyünde yaşayan çiftçi, mektubunda şu sözlere yer verdi: "Bütün kızlar küçük köyümüzü terk etti ve şehire yerleştiler. Bu yüzden birlikte olacak kadın bulamıyorum...

Hayvanları seviyor!

"Fakat sorunun çözümünü bulduğumu düşünüyorum. Hayvanları çok seviyorum ve Rusya'da evcil hayvanlarla evlenmemize ne zaman izin verileceğini merak ediyorum, mesela ineklerle?"

Gabov mektubunu, Rusya vatandaşlarının Devlet Başkanı Vladimir Putin'e doğrudan e-posta göndererek sorular sorduğu bir yayın üzerinden iletti. Putin'in mektuba ne cevap verdiği ise henüz bilinmiyor.


BİP NOT: BİZİM ÜLKEMİZDE HABERSİZCE HAYVANLARLA "GERDEĞE GİRİLDİĞİ" GÖZÖNÜNE ALINIRSA... BU AMCANINKİ DAHA MI DOĞRU ACABA???

YAAA BİR BİP NOT SORUSU DAHA: BU BORİS AMCA KIZLARI İNEK YERİNE Mİ KOYUYORRR????? HI NE?? E-MAİLLE Mİ SORMUŞ??? AMCAA KÖYDE KIZ KALMADIYSA RUSYADA DA MI KALMADII?? GİT GİR BİR ARKADAŞLIK VEYA EVLENME SİTESİNE
BUL İSTEDİĞİN GİBİ BİR "RUS İNEĞİ" !!!!

Comments: Yorum Gönder



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?


adopt your own virtual pet!